BLOG, Nezaradené

Recyklácia štartovacích čísel: FAQ

Jaroslava Mareková

14. júna 2021

Všetko, čo potrebujete vedieť  o princípe recyklácie štartovacích čísel na beh Zber medailí: GreenCon RUN.

V skratke: Pripni si už použité číslo svojho obľúbeného behu, a keď sa ocitneš na bedni, medzi najlepšími, vyhráš štartovné práve na tento beh.

Čo znamená, že mám recyklovať štartovacie číslo?

Znamená to, že na tomto behu nedostaneš nové číslo, ale budeš štartovať so starým, už niekedy použitým číslom, ktoré si prinesieš alebo vyberieš na mieste.

Prečo nebudete dávať nové čísla?

Jednorazové štartovacie čísla splnia svoju úlohu veľmi rýchlo a následne skončia úplne nepotrebné v koši. Týmto spôsobom chceme pomôcť šíriť myšlienku nutnosti snažiť sa o udržateľný spôsob života vo všetkých oblastiach života, teda aj v športe.

Čo tým získam ja?

Okrem toho, že pomôžeš prírode, môžeš vyhrať štartovné na svoj obľúbený beh – na ten, ktorého číslo si zaregistruješ a pripneš na hruď, keď sa postavíš na štart.

Aké štartovacie číslo si môžem vziať?

Akékoľvek, ktoré už bolo použité, z ktoréhokoľvek slovenského behu. Malo by ísť o beh, na ktorý by si chcel vyhrať aj štartovné.

Musí to byť číslo, ktoré bolo kedysi moje?

Nie, to nie je podmienka. Môžeš si zohnať číslo svojho obľúbeného behu, alebo behu na ktorý by si chcel ísť od svojich bežeckých kamarátov.

Môže ísť o ktorýkoľvek beh?

Áno, pri registrácii a účasti je jedno, o aký beh pôjde. Pri výhre je však podmienkou, aby mal bežec pripnuté číslo zo slovenského behu, ktorého hodnota štartovného nepresahuje 50eur. Takýto beh môže potom bežec aj vyhrať. Preto ak si trúfaš na bedňu, mysli na to, aby beh, ktorý vyberieš, spĺňal podmienky.

Kedy si musím vybrať číslo?

Konkrétne číslo, s ktorým chceš bežať musíš mať vybraté už pred tvojou online registráciou! V registračnom formulári ho budeš musieť uviesť, a potom už nebude možné ho zmeniť. Pod týmto číslom budeš vedený aj vo výsledkovom servise!

Čo ak žiadne číslo nemám a nepodarí sa mi ani žiadne zohnať?

Nevadí. Ak sa ti do dňa štartu nepodarí zohnať číslo, môžeš prísť a zaregistrovať sa v deň behu a priamo tam si vyberieš niektoré z pripravených čísel z rôznych behov.

Kto vyhrá štartovné podľa svojho čísla?

Víťazi absolútneho poradia – tri ženy a traja muži.

Príklad:

Tvoj obľúbený beh je ČSOB Marathon a máš doma číslo z minulých ročníkov. Konkrétne ide o číslo 265. Vyplníš registračný formulár, v ktorom uvedieš  číslo 265 aj názov behu. Odteraz to bude tvoje štartovacie číslo, podľa ktorého si budeš pozerať aj výsledky! Prinesieš si číslo na beh a štartuješ. V prípade, že sa ocitneš medzi troma najlepšími ženami alebo mužmi v absolútnom poradí, okrem cien získaš aj štartovné na najbližší ročník ČSOB Marathonu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *