BLOG

Light RUN rozsvieti svoj prvý ročník

Jaroslava Mareková

9. mája 2022

Zber medailí odštartuje piatu sezónu prvým ročníkom veselého svetielkujúceho behu.

Už najbližšiu sobotu 14.5. sa môžete tešiť na večerný beh, ktorý bude veľmi netradičný miestom, z ktorého budeme štartovať, svojou traťou, vašou odmenou v cieli, ktorú dostanete už na štarte, ale veríme, že atmosféru bude mať rovnako skvelú ako iné bežecké podujatia.

Bude to trochu „divný“ beh.

Light RUN odštartuje z areálu Divnej Basy na Muštovej ulici v Bratislave. Aj vďaka tomuto netradičnému miestu sa bude celý beh niesť v trochu netradičnom duchu. Prvou netradičnou vecou je to, že žiadny bežec nezíska medailu až v cieli, ale už na začiatku behu dostane svetielkujúce rožky, mimoňské oči, alebo mašľu Minnie Mouse. Vyzbrojení a ozdobení veselými svetlami sa bežci vydajú na trať, ktorá bude tiež netradičná. Bude krátka a výživná. Určite si každý bežec aj trochu pošliape, ale ten zbeh dolu kopcom bude stáť zato.

Na čo sa môžete tešiť?

Pre bežcov je okrem štartovacieho balíčka, krásnych výhier a svietiacej čelenky pripravená aj tombola s desiatimi hodnotnými cenami. Každý registrovaný bežec dostane jeden lístok so svojím štartovacím číslom a za symbolické jedno euro si bude môcť kúpiť lístky ďalšie. Pre deti bude pripravených niekoľko súťaží, ktoré ich zabavia a v ktorých môžu vyhrať malé darčeky. Všetky aktivity pre deti sú zdarma.

Kapacita bežcov je obmedzená len na 50 účastníkov. Neváhajte a zaregistrujte sa, aby ste sa mohli postaviť na štart tohto veselého behu. Veríme, že spolu odštartujeme novú, trochu netradičnú a divnú, bežeckú tradíciu Light Runu. Viac informácií a možnosť registrácie nájdete na stránke www.zbermedaili.sk .

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *