Nezaradené

Magazín RADAR & Archív

Jaroslava Mareková

20. júna 2021

Prvé vydanie Radaru uzrelo svetlo sveta v septembri 2012 v čase, kedy sa všade hovorilo o konci sveta, ktorý predpovedal majský kalendár. Pre Radar to však bol začiatok už takmer desať ročnej cesty. Za ten čas sa na jeho titulkách vystriedali desiatky známych tvárí väčšinou zo Slovenska, ale aj zo zahraničia. Radar priniesol množstvo rozhovorov, zaujímavých článkov, rubrík, poradní s odborníkmi a spustil tiež niekoľko projektov, svojich aktivít a kampaní.

Počas prvého roka vznikol radarácky redakčný tím v zložení Jaroslava Mareková (šéfredaktorka), Tomáš Turzo (grafik), Zuzka Mičáňová (jazyková korektúra), Michal Belan a Richard Pivák (distribúcia a najrôznejšia pomoc pri všetkých našich projektoch).

Niekoľko rokov sme s spolu oslavovali naše narodeniny Magazín RADAR: Naše narodeniny! – YouTube oslavovali sme spolu Vianoce Prajeme vám veselé Vianoce 🙂 – YouTube a dopracovali sme sa až k prvému veľkému jubileu Naše narodeniny – YouTube.

V roku 2018 Radar nasmeroval svoje pôsobenia viac do sveta športu a spustil projekt Zber medailí Zber Medailí 2018 – YouTube. O jeho histórii si prečítajte viac História Zberu medailí – Zbermedaili .

S rokom 2020 ťažké časy neobišli ani Radar, niekoľko mesiacov dokonca ani nevyšiel, ale s príchodom leta sa opäť rozbehol a svoj obsah už takmer výlučne zameral na šport a zdravie. Napriek veľkej snahe udržať chod redakcie a vydávanie stále nových čísel, sa katastrofálny dopad vládnych opatrení na podnikateľský sektor podpísal aj u nás a zatiaľ posledné printové vydanie Radaru vyšlo na jeseň 2021.

Stále veríme, že sa situácia začiatkom budúceho roka zlepší a budeme sa môcť opäť vrátiť k starej dobrej papierovej klasike. 😊

                           Všetky doterajšie Radary si môžete prečítať v našom archíve

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *