BLOG

Čo je Zber medailí?

Jaroslava Mareková

2. januára 2021

TRI spoločné organizované behy, ŠTYRI  výzvy (turistická, cyklistická a dve bežecké), krásne ceny, spoločné aktivity a súťaže od mája až do konca augusta!

Zber medailí je športové leto plné energie a motivácie, rôzne výzvy, súťaže a, samozrejme, výhry od mája až po koniec augusta! Magazín Radar v roku 2018 spustil Zber medailí, ktorý odštartuje svoj jubilejný piaty ročník už 13. mája. Prvé roky sme boli zameraní hlavne na bežcov, ale už minulý rok sme pripravili súťaže aj výzvy aj pre cyklistov či turistov, a rovnako to bude aj počas tejto sezóny. Zber medailí odštartujeme v máji a potrvá až do konca letných prázdnin. Zber medailí združuje milovníkov športu, najmä behu. Podporujeme našich členov nielen v ich zdravom životom štýle, ale motivujeme ich k tomu, aby podporili iné charitatívne podujatia (iných organizátorov) svojou, čo možno najpočetnejšou, účasťou a medializáciou prostriedkami, ktorými disponujeme.

Komu je Zber medailí určený?

Všetkých nadšencom športu, behu, cyklistiky aj turistiky. Našich súťaží a výziev sa môžu zúčastniť športovci každého veku a akejkoľvek kondície. Šancu vyhrať má každý! Zberu medailí sa môžete zúčastniť ako jednotlivci, ale zabojovať môžete aj so svojím tímom. Pripravili sme dve výzvy špeciálne pre tímy a na konci leta vyhlásime aj najlepší zo všetkých zaregistrovaných tímov.

Zber medailí sa snaží svojim členom za každých okolností pripraviť také podmienky, aby pre nich boli spoločné aktivity motivujúce a hodnotné. Z členstva im plynie množstvo benefitov.

Organizujeme tiež niekoľko vlastných športových a bežeckých podujatí. Niektoré z ich, sú určené a konajú sa v jednotlivých krízových centrách, detských domovoch, klinikách…

Radi by sme zorganizovali aj niekoľko menších stretnutí, výziev a súťaží iba pre svojich členov, aby sme im vyjadrili vďačnosť za spolupatričnosť a podporu v našej činnosti.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *